Trend pembangunan bilik mandi udara

18 Mei 2019 berita syarikat 341 tontonan

Bilik pancuran udara suara yang cerdas dilengkapi dengan sistem arahan suara. Semasa meniup, sistem suara automatik meminta orang untuk menyelesaikan keseluruhan proses penghembusan dan penghapusan debu secara teratur untuk mencapai kesan pemurnian yang berkesan. Aliran udara bersih disaring oleh penapis kecekapan tinggi dapat diputar Muncung menyemburkan ke badan dari semua arah untuk mengeluarkan zarah-zarah debu secara berkesan dan cepat. Zarah-zarah debu yang dikeluarkan disaring oleh penyaring utama dan kecekapan tinggi dan disirkulasikan semula ke kawasan pancuran udara.


Ciri suara pintar


Kawalan automatik sepenuhnya, interlock elektronik, kunci pintu berganda semasa meniup, sensor inframerah automatik meniup. Pintu separa kaca keluli tahan karat pintu automatik lebih dekat, tingkap telus, papan rendah dalaman diperbuat daripada keluli tahan karat; pengawal ujian perisian, paparan LED dan penetapan masa tiupan, boleh disesuaikan dari 0 hingga 99 saat, penggunaan dalaman saluran udara saluran pembukaan bertahap bulat , kelajuan angin tinggi, bunyi rendah.


1. Reka bentuk panel kawalan berperikemanusiaan, lampu penunjuk yang jelas, dan arahan proses pancuran udara yang jelas. Geganti masa sentuh kekunci lembut;


2. Kebersihan tinggi dan kelajuan angin yang tinggi: Mengadopsi sistem penapisan dua peringkat penapis utama dan kecekapan tinggi AAF, tanpa penapis partisi dan kecekapan tinggi penapis rendah, kecekapan penapisan: 99.99%, untuk memastikan tahap pemurnian. Dilengkapi dengan muncung boleh laras multi-sudut keluli tahan karat, kipas berkelajuan tinggi rotor luar berganda dan voltan rendah, kelajuan angin keluar muncung setinggi 25m / s, dan kelajuan angin melebihi 18m / s.


3. Struktur modular, kotak pancuran udara menggunakan skema reka bentuk modular, yang dapat dipasang ke berbagai ukuran pancuran udara sesuai dengan keperluan sebenarnya. Pancuran udara terdiri daripada satu atau lebih unit pancuran udara. Untuk peralatan pancuran udara dengan jumlah besar, ia boleh dibahagikan kepada beberapa modul, menjadikan pengeluaran, pengangkutan, dan pemasangan sangat mudah dan cepat;


4. Prestasi tinggi dan pengedap tinggi: menggunakan komponen elektronik yang diimport, prestasi operasi yang stabil dan boleh dipercayai, pengurangan bunyi maju dan sistem peranti bisu dan bahan kedap EVA, prestasi pengedap tinggi.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032

Categories: