Produk peralatan pemurnian Ecolead dari Nanjing Ecolead menemui keperluan pelanggan dan memenuhi jurang di pasaran Nanjing

2019-05-18 Berita Syarikat449 paparan

Dengan perkembangan ekonomi Nanjing yang pesat dan kawasan-kawasan yang berdekatan di Jiangsu utara, terutama perencanaan dan pembinaan Daerah Baru Jiangbei, kawasan baru tingkat nasional, terdapat permintaan yang semakin meningkat untuk pembinaan bilik bersih dan produk sokongan yang berkaitan. Khususnya, TSMC TSMC menandatangani kontrak dengan pemerintah Nanjing untuk hanya membiayai 19.5 bilion yuan untuk membangun fab wafer 12 inci . Berita baik ini telah membawa titik pertumbuhan prestasi baru kepada syarikat kejuruteraan pemurnian, peralatan pemurnian, dan pengeluar penapis udara di pelbagai wilayah.

Tetapi analisa sebaran semasa perusahaan besar di Nanjing: Zon Pembangunan Ekonomi dan Teknologi Nanjing (Zon Pembangunan Xingang) adalah syarikat fotovoltaik utama, Zon Pembangunan Ekonomi dan Teknologi Jiangning, Zon Pembangunan berteknologi tinggi Pukou, Lembah Biomedik, Zon Pembangunan Ekonomi Liuhe ( Taman Kimia), dll. Optoelektronik, biofarmaseutikal, makanan dan minuman, penyemburan automotif dan bidang lain mempunyai permintaan yang luas dan besar untuk penapis udara dan peralatan pemurnian yang berkaitan. Namun, Nanjing tidak mempunyai pengeluar peralatan pemurnian profesional untuk menyediakan penapis dan pancuran udara, FFU, Bersihkan gudang dan peralatan lain yang sesuai untuk pelbagai persekitaran bebas habuk. Jenis projek ini adalah projek turnkey yang memerlukan pengukuran dimensi di lokasi, pemasangan di lokasi selepas pengeluaran, dan hubungan dengan peralatan persisian. Sebilangan pelanggan perlu mengunjungi dan memeriksa kerana pelanggan melakukan outsourcing, dan kitaran penghantaran sangat mendesak. Secara amnya, pelanggan yang memilih pembekal di daerah Suzhou mengalami kekurangan waktu pengiriman yang lama, tanpa pemasangan, dan layanan purna jual. Lebih-lebih lagi, kualiti produk pemurnian di kawasan Suzhou berbeza dari yang baik ke yang buruk. Umumnya, itu adalah pembayaran hingga pengiriman. Pelanggan sangat pasif.

Nanjing Yixiou adalah perusahaan milik sepenuhnya asing, yang terutama menghasilkan penapis kecekapan primer, penapis kecekapan sederhana, penapis kecekapan tinggi, penapis penggulungan automatik, unit penapis kipas mandiri FFU, lampu pemurnian air mata, gudang pemurnian, dan gulungan. Langsir, bersih bangku dan produk lain benar-benar sesuai untuk semua peringkat bebas habuk dari 1-10000. Setelah bertahun-tahun bekerja keras, jenama Ecolead telah terkenal di banyak negara dan wilayah di dalam dan luar negara. Dengan bergantung pada kualiti produknya yang sangat baik dan perkhidmatan pelanggan yang komprehensif, ia terus mengembangkan pasarannya. Produknya telah dijual di seluruh negara , Thailand, Malaysia, Singapura, Korea Selatan, Jepun, Jerman dan lain-lain mempunyai asas pelanggan mereka sendiri.

Nanjing Yixiou adalah pembekal profesional produk dan perkhidmatan pembersihan udara di Nanjing. Sekiranya anda ingin membeli produk penapisan udara berkualiti tinggi, anda ingin menikmati perkhidmatan pra-penjualan, penjualan, dan purna jual yang komprehensif, dan anda ingin pemahaman terperinci mengenai prestasi dan spesifikasi peralatan, selamat datang untuk berjumpa dengan kakitangan syarikat kami pada bila-bila masa.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032

Categories: