Perhatikan mengenai semua pekerja syarikat yang mengambil bahagian dalam promosi laman web rasmi syarikat

18 Mei 2019 berita syarikat347 tontonan

Untuk mempublikasikan laman web syarikat dengan lebih baik dan mempromosikan produk utama syarikat: gudang bersih, penapis penggulungan, pancuran udara dan kerja-kerja penjualan lain yang berkaitan, setelah keputusan pemimpin syarikat, semua pekerja syarikat mengambil bahagian dalam promosi rasmi syarikat laman web, dan kerja khusus seperti berikut:

Waktu promosi laman web: Setiap orang memerlukan setengah jam untuk mengambil bahagian dalam promosi laman web setiap hari.

Promosi laman web penting:

Desk Meja depan dan kakitangan perunding syarikat membantu kakitangan yang mengisi kandungan laman web syarikat dan melakukan tugas dengan baik dalam mengedit bahagian berita syarikat.

Techn Juruteknik dan jurutera produk syarikat, untuk membantu kakitangan mengisi kandungan laman web syarikat, melakukan tugas dengan baik dalam mengedit, menambah dan mengubah penyelesaian dan lajur pengetahuan produk.

PersonnelPegawai pengurusan syarikat dan rakan sekerja yang lain, membantu kakitangan pembinaan rantai luaran laman web syarikat, melakukan pekerjaan dengan baik dalam pembinaan kedai luaran di laman web rasmi syarikat, pelepasan klasifikasi maklumat, dan publisiti forum.

Dalam masa terdekat, ini adalah masa yang penting bagi syarikat gudang bersih, penapis penggulungan, pancuran udara dan perniagaan lain yang berkaitan untuk berkembang. Untuk perkembangan jangka panjang syarikat, saya berharap setiap rakan sekerja akan berusaha dengan gigih dan teliti berusaha untuk mempromosikan laman web dan menjadikannya untuk syarikat. Mereka yang berprestasi cemerlang akan mendaftarkan penyumbang cemerlang kepada ketua jabatan berdasarkan keadaan sebenar, dan pemimpin akan memberikan penghargaan berdasarkan keadaan sebenar jabatan.

Nanjing Yixiou Technology Development Co., Ltd.

Masa: Khamis, 20 Oktober 2016

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032

Categories: