Penapis udara bungkus Ecolead sangat popular, reka bentuk profesional menarik lebih banyak pengguna

2019-05-18 Berita Syarikat375 paparan

Ketika menggunakan saringan penggulungan, banyak pelanggan sudah biasa dengannya. Peralatan ini terutama digunakan untuk pra-penyaringan udara segar di loji rawatan kumbahan dan sistem pengudaraan pusat. Kerana kelebihannya yang jelas, peranti ini digemari oleh pengguna. Hari ini kami menjemput jurutera produk kanan dari Ixio untuk berkongsi apa ciri unik peralatan tersebut. Kami berharap selepas pengenalan, semua orang akan mempunyai lebih banyak pemahaman untuk membeli produk ini.

l   Teknologi unik: Ia mempunyai banyak kelebihan berbanding dengan penapis utama tradisional. Prinsip teknikal yang digunakan oleh penapis menambah banyak kandungan teknikal, yang sesuai dengan ciri-ciri peralatan moden. Secara beransur-ansur menggantikan tenaga manusia dengan automasi. Mengadopsi media penapis untuk menyerap komponen pepejal, cair dan gas yang perlu disaring, kesan penyaringan jelas, ukuran zarah adalah 8um, dan kecekapan penapisan adalah ≥95% ;

l   Kecekapan kerja yang tinggi: Peralatan ini menggunakan teknologi yang dipatenkan, kaedah pembersihan turbulensi udara, sehingga tidak ada masalah tersumbat kerana kelikatan bahan penapis, dan tidak perlu menggunakan bahan kimia untuk pembersihan. Melalui program kawalan automatik PLC, dari akhir pemasangan peralatan hingga kehabisan keseluruhan gulungan bahan penapis, tidak ada keperluan bagi mana-mana anggota untuk mengambil bahagian. Bahan penapis akan diganti secara automatik apabila nilai yang telah ditetapkan tercapai. Sekiranya motor gagal, ia akan secara automatik berbunyi, dan akan ada suis suara ketika bahan penapis habis. Beritahu kakitangan untuk mengganti gulungan baru bahan penapis, dan antara muka isyarat yang dikhaskan juga dapat memantau operasi di tempat di bilik kawalan utama. Pemantauan proses kerja jauh lebih sederhana, PLC tepat dan boleh dipercayai, dan kadar kegagalannya rendah. Ini adalah aplikasi yang baik untuk menggantikan penapis udara plat.

l   Kualiti kualiti: Kualiti mana-mana peralatan secara langsung berkaitan dengan jangka hayat peralatan. Kualiti saringan penggulungan cukup dipercayai. Dari pemilihan bahan mentah hingga pengeluaran dan pemprosesan, setiap pautan mempunyai pemeriksa kualiti khas. Hanya apabila standard tercapai Ia akan berada di pasaran, jadi kualiti peralatan ini cukup dapat diandalkan. Jika digunakan secara normal dan betul, ia dapat mencapai lebih dari sepuluh tahun, yang memperpanjang jangka hayat perkhidmatan, mengurangkan jumlah penyelenggaraan berikutnya, dan mengurangkan kos penyelenggaraan.

l   Operasi yang mudah dan senang: Walaupun penapis udara luka adalah sejenis peralatan berteknologi tinggi, kaedah operasi peralatan ini sangat mudah. Bahkan pengguna yang menggunakannya untuk pertama kalinya dapat dengan mudah menggunakan PLC yang disediakan oleh syarikat kami setelah menjadi biasa dengannya beberapa kali. Panel kawalan melakukan pelbagai pengesahan teknikal dan penyesuaian parameter. Masa baki bahan penapis yang tidak tersusun dan parameter yang relevan untuk mengganti bahan penapis di masa depan dapat ditanyakan pada layar kawalan. Menggabungkan dengan manual produk yang disediakan oleh Ecolead dengan mudah dapat mencapai inti operasi teknikal, operasi dan penyelenggaraan yang mudah.

l   Harga yang berpatutan: Walaupun kelebihan begitu banyak filter penggulungan telah dianalisis, jika pelaburan awal terlalu tinggi dan pelanggan tidak dapat menerima harganya, penapis penggulungan Ecolead tidak akan dapat membuka pasar dan mencapai hasil yang baik. Kedudukan harga syarikat kami sangat berpatutan, berkualiti tinggi dan harga rendah. Ia benar-benar mencapai kesan kos efektif, yang dapat diterima oleh kebanyakan pengguna, dan ini benar-benar membantu pengguna menyelesaikan banyak masalah.

Di atas adalah pengenalan ringkas kepada penapis penggulungan. Ciri unik peralatan ini, saya percaya bahawa melalui analisis di atas, ia akan membantu semua orang. Sekiranya pengguna perlu membeli penapis udara luka Ecolead, jangan ragu untuk menghubungi kakitangan penjualan kami. Syarikat kami telah menjalin kerjasama strategik jangka panjang dengan banyak syarikat air, syarikat kejuruteraan perlindungan alam sekitar, pengeluar blower, dan pengeluar penyaman udara. Kami menantikan panggilan telefon anda.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032

Categories: