Lulus penerimaan penapis roller shutter automatik jenis sambungan flange yang dibeli oleh Asikaxi Advanced Plastics (Korean Enterprise)

18 Mei 2019 berita syarikat 408 tontonan

Aisikaixi (Jiangsu) Advanced Plastics Co., Ltd. memerintahkan penapis udara tirai bergulir automatik yang dihasilkan oleh Nanjing Ecolead dan lulus proses penerimaan!

Aiskaxi (Jiangsu) Advanced Plastics Co., Ltd. adalah sebuah syarikat yang dibiayai bersama oleh SKC Co., Ltd. Korea Selatan, SK China, TOYO AL, Plastik ITOCHU, dan Logam ITOCHU Korea Selatan. Projek ini mempunyai jumlah pelaburan sebanyak AS $ 300 juta dan modal berdaftar US $ 150 juta. Dengan keluasan 320,000 meter persegi, projek ini diselesaikan dalam dua fasa, fasa pertama menghasilkan filem PET. Mereka adalah filem penyusut haba, filem optik dan filem solar.
SKC Co., Ltd. Korea Selatan adalah syarikat penting di bawah SK Group, sebuah syarikat Fortune 500 di dunia. Ia ditubuhkan pada bulan Oktober 1976. Bahagian filem SKC secara bebas mengembangkan filem poliester di Korea Selatan untuk pertama kalinya, menghasilkan dunia -kelas paparan, optik, dan sel suria.Produk hijau yang mesra alam, SKC Chemical Department mengendalikan kilang propilena oksida dan styrene (PO / SM) berskala besar untuk pertama kalinya di Korea Selatan, dan menggunakan hidrogen peroksida untuk propilena oksida ( Proses HPPO) untuk pertama kalinya di dunia, menjadi kumpulan poliamino Asia. Sebagai peneraju industri format, SKC terus mengembangkan skala perindustriannya dengan dua sektor utama filem dan kimia sebagai terasnya. Pada masa yang sama, ia akan menerapkan strategi pertumbuhan jangka menengah hingga panjang dengan bahan sel surya dan bahan diod pemancar cahaya, semikonduktor berkuasa generasi seterusnya, bateri sekunder dan bahan senjata hijau lain sebagai paksi pertumbuhan baru, dan terus untuk mencabar dan berinovasi. Penjualan pada tahun 2010 telah mencapai 1.5 bilion dolar A.S.

Setelah pembentukan debu berlaku di medium penapis utama unit penyaman udara, rintangan udara akan meningkat, yang akan mempengaruhi kecekapan kipas; dan setelah fenomena pembentukan debu penukar haba dan pengotoran berlaku, ia akan menyebabkan peningkatan rintangan pemindahan haba. Lebih-lebih lagi, kakisan jangka panjang oleh kotoran dapat dengan mudah menyebabkan rintangan tekanan saluran paip merosot, dan bahkan fenomena kebocoran sistem; setelah sistem penyemburan air tercemar, muncung sering tersekat, yang secara serius mempengaruhi kecekapan pertukaran panas ruang semburan air.

Untuk meningkatkan kecekapan sistem penyaman udara dan memanjangkan jangka hayat peralatan, sangat mungkin dan perlu untuk merancang satu set alat penyelenggaraan yang mudah dan mudah untuk menjaga peralatan penyaman udara secara berkala dan mudah.

Bentuk penapis primer yang biasa digunakan untuk unit penyaman udara, penapis utama umumnya menggunakan gentian buatan manusia sebagai lapisan penapis, ditambah jaringan dan bingkai tetap untuk membentuk penapis. Dalam beberapa tahun terakhir, untuk mengurangkan beban kerja membersihkan penapis dan meningkatkan kecekapan operasi, penapis udara luka automatik dapat digunakan. Penapis jenis ini terutamanya terdiri daripada bahan penapis logam (kain serat) dan gulungan bahan penapis. Apabila perbezaan tekanan skrin penapis mencapai dua kali rintangan awal, ia akan berputar perlahan di bawah pemacu mekanisme transmisi, dan menggantinya dengan bahan penapis baru untuk berfungsi secara berterusan. Nanjing Yixiou adalah pengeluar yang mengkhususkan diri dalam pengeluaran penapis roller shutter automatik!

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032

Categories: