Bilik pancuran udara dari Bengkel Makanan Katering Nanjing Ruleyuan, yang memasang bilik pancuran udara jenis GMP, melewati penerimaan

18 Mei 2019 Berita Syarikat359 paparan

Adakah versi baru GMP memerlukan pemasangan pancuran udara di bengkel penyucian?

Secara ringkas, GMP mensyaratkan bahawa syarikat pengeluaran makanan harus mempunyai peralatan pengeluaran yang baik, proses pengeluaran yang wajar, pengurusan kualiti yang sempurna dan sistem pemeriksaan yang ketat untuk memastikan bahawa kualiti produk akhir (termasuk keselamatan dan kebersihan makanan) memenuhi syarat peraturan.

Nanjing Ruleyuan Catering menggunakan pancuran mandian udara Nanjing keluli tahan karat

Bengkel pengeluaran industri makanan segera mempunyai keperluan teknikal untuk bilik mandi udara, dan bilik pancuran udara keluli tahan karat mempunyai prestasi tinggi dan prestasi kedap udara yang tinggi. Kedua-dua pintu bilik pancuran udara saling berkaitan secara elektronik, yang boleh berganda sebagai bilik kunci udara untuk mengelakkan pencemaran luaran dan udara yang tidak bersih memasuki kawasan bersih. Mencegah kakitangan membawa rambut, debu, dan bakteria ke bengkel, memenuhi standard pemurnian bebas debu di tempat kerja, dan menghasilkan produk berkualiti tinggi.

Bengkel pengeluaran memerlukan bilik pancuran udara untuk memiliki sistem kawalan automatik, menggunakan kaedah kawalan cerdas PLC, dan paparan LED pada panel kawalan dapat menunjukkan status operasi pancuran udara dengan betul, status saling mengunci pintu ganda, udara kemajuan kitaran mandi dan status pembukaan pintu yang tertunda. Ia dilengkapi dengan sensor fotolistrik dan bilik pancuran udara sehala. Ia masuk dari kawasan yang tidak bersih. Setelah pintu ditutup, sensor inframerah mengesan seseorang meletupkannya. Selepas mandi, pintu terkunci, dan anda hanya boleh keluar dari bilik pancuran udara;


Nanjing Ruleyuan Catering Co., Ltd. adalah sebuah perusahaan yang mengembangkan perkhidmatan katering dan aktiviti perniagaan lain. Mengikuti trend perkembangan pasaran, kami terus menyediakan perkhidmatan berkualiti tinggi untuk memenuhi keperluan terkini pelanggan kami. Syarikat ini telah mendapat kepercayaan pelanggan dengan kualiti produknya yang stabil dan boleh dipercayai serta reputasi operasi yang baik. Semua produk mematuhi standard nasional dan industri, dan mempunyai standard kualiti dalaman yang ketat.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032

Categories: