Bilik pancuran udara berganda yang dibeli oleh Jiangsu Rentian Food Co., Ltd. dihantar dengan lancar

18 Mei 2019 Berita Syarikat394 paparan

Penerapan bilik pancuran udara dalam logistik rantai sejuk makanan dan industri pemeliharaan dan penyimpanan makanan – Jiangsu Rentian Agricultural Technology Co., Ltd.

Ruang pancuran udara, ruang pancuran udara, ruang pancuran bertiup, pintu pancuran udara, ruang mandi debu, ruang pancuran bertiup … Skema reka bentuk dapat dipasang ke pembaris pancuran udara dengan pelbagai panjang sesuai dengan keperluan sebenar. 1400 parameter teknikal standard pancuran udara bilik:
Item Bilik mandi udara bertiup ganda tunggal Bilik pancuran udara berkembar berganda Bilik mandi udara bertiup berganda Orang dimensi luaran (W × D × H) (mm) 1400 × 1000 × 2180 1400 × 2000 × 2180 1400 × 3000 × 2180
Dimensi dalaman (W × D × H) (mm) 790 × 930 × 1910 790 × 1930 × 1910 790 × 2930 × 1910
Bilangan 1-2 orang yang sesuai 2-4 orang 3-6 orang

Jiangsu Rentian Agricultural Technology Co., Ltd. (selanjutnya disebut sebagai “Teknologi Rentian”) ditubuhkan pada tahun 2015. Terletak di Nanjing, Jiangsu, yang dikenali sebagai “Ibu Kota Kuno Enam Dinasti”. Selanjutnya disebut sebagai “Segar dan Teknologi Beku “) sebagai nilai intinya, dengan asas industri, taman perindustrian makanan kesihatan, dan pelaburan industri penjagaan kesihatan sebagai perniagaan utamanya, dan berkomitmen untuk menerapkan teknologi segar dan beku kepada industri untuk mempromosikan pengembangan teknologi pertanian.

Sebagai syarikat sains dan teknologi pertanian, Ren Tian telah menjalin kerjasama strategik dengan banyak institusi dan universiti penyelidikan saintifik profesional domestik seperti Akademi Sains Pertanian Cina, Universiti Pertanian China, Universiti Petani China, Kolej Pertanian Beijing, dan menubuhkan Akademi sendiri Sains Pertanian dan Makanan Segar. Pusat penyelidikan dan pengembangan teknologi penyimpan segar beku mikro langsung. Hasil pelaburan berterusan dalam bidang inovasi saintifik dan teknologi adalah bahawa Rentian Technology berjaya mencipta teknologi teras “teknologi beku segar” yang terkemuka di peringkat antarabangsa dan asli, dan mempunyai daya saing teras dalam bidang teknologi pengawetan makanan dan logistik rantai sejuk.

Dalam rantaian industri makanan, pemeliharaan kesegaran secara langsung berkaitan dengan keselamatan makanan. Paten “Fresh Frozen Technology” yang dimiliki oleh Rentian Technology telah mengatasi masalah pengawetan dan menyelesaikan masalah kelazatan dan pengawetan makanan jangka panjang. Ia telah memenangi penilaian tertinggi di dunia. Prinsip “Teknologi Beku Segar” adalah untuk mengelakkan membran sel makanan sejuk beku daripada retak, dan organisme berada dalam keadaan sedikit beku, sehingga dapat memelihara organisma. Secara khusus, ia menggunakan bioteknologi berteknologi tinggi untuk mensimulasikan persekitaran semula jadi penyejukan yang dapat dikawal dan cepat di dalam penyejuk beku segar. Keadaan penghabluran ais objek pascasiswazah dalam keadaan suhu rendah, penggunaan cecair beku segar yang baru diciptakan dari bahan semula jadi murni Buah-buahan segar, sayur-sayuran dan daging menggunakan lekukan pembekuan inovatif, yang langsung dibekukan dalam cecair pembekuan segar, sehingga suhu produk mencapai minus 7 darjah tanpa beku.

Dengan cara ini, buah-buahan, sayur-sayuran, produk akuatik, dan produk daging segar dan sedikit beku masih dapat mengekalkan kualiti segarnya setelah penyimpanan dan pengangkutan jangka panjang, yang dapat menyelesaikan masalah pemeliharaan yang selamat dalam peredaran, pemprosesan, dan penjualan produk pertanian . Sebagai teknologi teras Teknologi Rentian, “Teknologi Beku Segar” telah mencapai tahap terkemuka antarabangsa semasa dalam bidang pengawetan makanan.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032

Categories: