Berbelanja, dan pelanggan terakhir masih menandatangani kontrak dengan kami: Nanjing BSTE Environmental Protection Equipment Co., Ltd.

18 Mei 2019 Berita Syarikat 221 tontonan

Seperti kata pepatah, anda tidak takut tidak mengetahui barang, tetapi anda takut membandingkan barang. Menyediakan pelanggan dengan produk penapis udara roller shutter automatik kelas pertama selalu menjadi slogan kami. Kami bukan sahaja berteriak dan berteriak, tetapi juga lakukan dengan tindakan praktikal. Tidak, pagi ini, pelanggan dari syarikat kami datang.Dia adalah Pengurus Dia dari Nanjing BSTE Environmental Protection Equipment Co., Ltd. Tujuannya adalah untuk mencari pembekal produk yang kuat dan baik di Nanjing.

Pengurus Dia menghabiskan banyak hari di Provinsi Jiangsu, dan secara peribadi memeriksa dan mengunjungi banyak pembekal produk penapis udara rolling shutter automatik, dan bersedia memilih syarikat dengan kekuatan tertentu untuk kerjasama lebih lanjut. Setelah Mr. Dia datang ke syarikat kami, imej rakan sekerja kami yang rapi dan sikap sopan kakitangan penerimaan memberinya suasana hati yang baik. Melalui komunikasi dengan kakitangan penerimaan syarikat kami, Pengurus Dia mendapat pemahaman singkat tentang situasi itu, sehingga meja depan membawanya ke bahagian produksi untuk berkomunikasi dengan juruteknik yang relevan di lokasi. Setelah satu jam berkomunikasi, Pengurus Dia membuat keputusan untuk bekerjasama dengan syarikat kami pada masa itu.

Akhirnya, Pengurus Dia berkata: Sebenarnya, sebelum datang ke syarikat anda, saya secara peribadi telah mengunjungi banyak syarikat dalam industri ini. Setelah membandingkan harga dan konfigurasi parameter beberapa pengeluar penapis udara roller shutter automatik profesional di China, saya dapati Produk anda sangat bagus bagus, tetapi pada akhirnya saya memilih anda kerana saya melihat bahawa orang-orang di jabatan pengeluaran anda melakukan setiap perincian dengan sangat baik dan tidak menghasilkan semula sikap. Inilah sebab utama dia membuat keputusan untuk bekerjasama dengan syarikat kami. akal.

Lampiran: profil syarikat

Nanjing BSTE Environmental Protection Equipment Co., Ltd. terletak di Segitiga Emas Sungai Yangtze yang dikembangkan secara ekonomi, dengan lokasi yang unggul dan pengangkutan yang sangat mudah. Ia adalah salah satu perusahaan teknologi tinggi yang menjadi kunci kepada pengembangan perusahaan perlindungan alam sekitar di Nanjing. Produk utamanya adalah pam kumbahan, pam tenggelam, set lengkap peralatan rawatan kumbahan dan produk sampingan. Kerana kualiti yang boleh dipercayai, harga yang berpatutan, layanan yang sopan, dan penghantaran tepat pada masanya, mereka telah mendapat pujian sebulat suara dari pengguna. Nanjing Yixiou dan kerjasama strategiknya telah membuka fasa kerjasama baru dengan syarikat peralatan rawatan air dan perlindungan alam sekitar di wilayah Nanjing Liuhe. Di masa depan, kami akan bekerjasama dengan semakin banyak syarikat perlindungan alam sekitar di rantau ini, dan ruang lingkup kerjasama akan menjadi lebih luas dan lebih luas.

Sejak penubuhannya, Nanjing Yixiou telah mengkhususkan diri dalam R&D, pembuatan dan penjualan peralatan penyaringan udara. Dengan pasukan reka bentuk dan pengembangan profesional, teknologi pengeluaran canggih, peralatan pembuatan yang canggih, kaedah pengujian lengkap dan sistem pengurusan saintifik, sistem pengeluaran dan sistem perkhidmatan yang ketat telah dibentuk. Pada masa ini, syarikat telah lulus pensijilan sistem kualiti ISO9001. Yixiou menyediakan peralatan penapis udara tirai bergulir automatik berkualiti tinggi dan murah untuk membantu syarikat peralatan perlindungan alam sekitar rawatan air domestik dan syarikat kejuruteraan perlindungan alam sekitar, dan mengawal projek bekalan air dan saliran dan rawatan kumbahan seperti perbandaran, pemeliharaan air, petrokimia, pembuatan kertas , dan lain-lain.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032

Categories: